Agents & Brokers porta a BizBarcelona ofertes i entrevistes de feina

L'espai de negocis està impulsat Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona

L'espai de negocis Agents & Brokers, impulsat pel Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB), s'instal·larà aquest dimecres i dijous al saló Bizbarcelona, on publicarà centenars d'ofertes de feina i acollirà una zona d'entrevistes concertades en què més de 30 empreses de múltiples sectors contactaran amb candidats comercials.

Serà la dotzena edició d'Agents & Brokers, espai de networking en què l'any passat es van publicar més de 450 ofertes de feina i projectes de negoci entre professionals i empreses, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

A més, a la zona de networking els visitants podran publicar la seva oferta de feina o perfil professional de manera gratuïta perquè aparegui a través de pantalles i puguin veure-les la resta d'assistents al saló.

El Col·legi també impartirà una conferència sobre vendes, oferirà assessorament professional als visitants i tindrà un expositor on informarà dels serveis professionals del sector comercial i en què es podran seguir presentant ofertes de feina.

Agents & Brokers va néixer el 2005 per iniciativa del COACB i amb el suport de la Generalitat, la Cambra de Comerç de Barcelona, l'Ajuntament, Fira de Barcelona i Foment del Treball, entre d'altres organismes.
Avui et destaquem
El més llegit