Aleix Valls abandona la direcció de la Mobile World Capital Barcelona

La decisió, presa “de mutu acord”, deixa Constantí Serrallonga en el càrrec fins que es nomeni un substitut

Aleix Valls Aleix Valls

Aleix Valls ha deixat de ser el director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, càrrec que exercia des de finals del 2005. Segons han explicat fonts de la fundació, es tracta d'una decisió presa de "mutu acord" entre la institució i el directiu, que emprendrà nous projectes professionals. Mentre no hi hagi un substitut per a Valls, exercirà les seves funcions el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

De fet, la comissió executiva de Mobile World Capital ha acordat aquest divendres en una reunió crear un grup de treball per procedir a seleccionar un candidat a director general al llarg d'aquest mes de juliol. Candidat que hauria de ser proposat en el proper patronat de la fundació.

La sortida de Valls, que ell mateix ha anunciat via Twitter, s'ha pactat en aquesta mateixa reunió, segons informen fonts de l'entitat. En un comunicat, la Mobile World Capital ha subratllat que, en la trobada, "tots els representants de les administracions públiques i institucions de la Comissió Executiva han destacat la importància de les aportacions de Valls a la Fundació, i especialment l'èxit de l'esdeveniment 4YFN, així com la implantació i execució de l'acceleradora mVenturesBcn, on la seva contribució ha estat decisiva".

 

 

Més informació
El Mobile World Congress trenca tots els rècords
MWC and Barcelona, a love story
Quatre anys més tard del primer 4YFN
Avui et destaquem
El més llegit