Alimentaria es fa internacional

La primera edició conjunta dels salons de Fira de Barcelona d'alimentació i Hostelco se celebrarà del 16 al 19 d'abril

Pavelló Multiple Foods al Saló Alimentària | ACN
Pavelló Multiple Foods al Saló Alimentària | ACN

La primera edició conjunta dels salons de Fira de Barcelona Alimentaria i Hostelco se celebrarà del 16 al 19 d'abril amb l'objectiu d'impulsar-se com a "plataforma d'internacionalització". "Serà un èxit", ha assegurat el president de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, que ha afirmat que tots els objectius que s'han marcat els salons fins ara ja s'han "superat". L'aliança del Saló de l'Alimentació i Begudes, Alimentaria, amb el Saló Internacional de l'Equipament i Maquinària per a la Restauració, Hostaleria i Col·lectivitats, Hostelco, reunirà 4.500 empreses i 150.000 professionals, un 27% dels quals són internacionals.

Més info: Alimentària 2018 preveu un impacte de 200 MEUR

En aquest sentit, Bonet ha argumentat que serà la "major edició" d'Alimentaria dels últims anys i situarà Barcelona al "centre mundial de l'alimentació". Els organitzadors han negat que els "darrers esdeveniments" del conflicte polític a Catalunya hagin impactat la previsions de la fira i han remarcat que els salons tenen "magnituds espectaculars". El director d'Alimentaria, Antoni Valls, ha apuntat que "la pràctica totalitat del recinte de Gran Via" estarà ocupada, amb 100.000 m2 de superfície neta en la qual exposaran "les grans empreses i organitzacions del sector".

Alimentaria i Hostelco reuniran 4.500 empreses i 150.000 professionals

Bonet ha remarcat que un dels principals objectius de la fira és fer de "palanca" per a les petites i mitjanes empreses del sector que volen potenciar la seva "dinàmica d'exportació creixent". En aquest sentit, ha apuntat que els salons han convidat més de 1.400 "compradors clau". Valls ha explicat que, en el cas d'Alimentaria, comptarà amb 800 grans compradors internacionals i preveuen que se celebrin prop de 12.500 reunions entre les firmes expositores.

Avui et destaquem
Comentaris