Més alta velocitat entre Figueres i Barcelona

Renfe incrementa a partir del 5 d'octubre l’oferta de places Avant a Catalunya amb fins a 8 serveis d'alta velocitat entre les ciutats catalanes

Renfe incrementa a partir del 5 d'octubre l’oferta de places Avant a Catalunya | iStock Renfe incrementa a partir del 5 d'octubre l’oferta de places Avant a Catalunya | iStock

Renfe incrementa a partir del 5 d'octubre l’oferta de places Avant a Catalunya entre Figueres i Girona fins a Barcelona amb un nou servei d’alta velocitat amb sortida des de Figueres a les 7.10 hores i la tornada a les 18.30 hores des de Barcelona (aquest tren començarà a circular diumenge 4), segons informen en un comunicat.

La recuperació d’aquests trens permeten millorar el servei de primera hora des de Figueres i Girona cap a Barcelona arribant a la ciutat comtal prop de les 8 hores i establir una nova freqüència a la tarda per la tornada. A més el tren en sentit sud continua el seu recorregut fins a València, el que permet augmentar el numero de places per enllaçar Catalunya amb el País Valencià.

Amb la nova programació, els viatgers de Figueres i Girona disposaran de 8 serveis d’alta velocitat que la connecten amb Barcelona. Renfe està recuperant els serveis de forma progressiva en funció de la demanda que s’està registrant amb l’objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi.

Més informació
Renfe estrena web
Renfe fa via cap a la "nova normalitat"
L'alta velocitat entre Catalunya i França torna a fer via
Avui et destaquem
El més llegit