Argentona es transforma en capital de la Reforma Horària

Més de 50 comerços i empreses de serveis de la localitat estan adherits a la celebració pel canvi horari

Argentona celebra aquest dimarts la Festa de la Reforma Horària amb la celebració d'un seguit d'activitats de suport a la Iniciativa per a donar-la a conèixer entre els seus veïns i veïnes. Més de 50 comerços i empreses de serveis s'hi han adherit a la celebració, que compta amb el suport de la Biblioteca Municipal, les fleques i pastisseries d'Argentona, el Celler Castañé i l'Aula de Música.

El actes inclouen un conta contes a la biblioteca, cercavila i batucada pels carrers del municipi i celebració de la Revetlla de Sant Pere a la Plaça Nova. En els actes de celebració participarà el promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano; l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Martínez.

La festa, impulsada per l'Ajuntament d'Argentona, Argentona es Mou i la Reforma Horària, oferirà un ampli programa d'activitats, a més d'un tast de coques dels establiments del municipi, cava i sucs ecològics acompanyats de l'ambientació amb música de revetlla.
Avui et destaquem
El més llegit