Barcelona acollirà The District, un "Davos" immobiliari

Les noves estructures de mercat de capitals, els criteris ESG i els reptes de cada segment immobiliari, protagonistes de l'esdeveniment

The District arriba a Barcelona a l'octubre | Cedida The District arriba a Barcelona a l'octubre | Cedida

The District, el nou esdeveniment internacional dedicat al Real Estate des de la perspectiva dels mercats de capital, es prepara per a la primera edició a Barcelona. Del 19 al 21 d'octubre, la ciutat serà el punt de trobada global per a grans líders de la indústria, i tots els actors de la cadena de valor, que determinaran el camí que cal seguir del sector immobiliari per als pròxims anys i donaran llum als dubtes d'inversió vigents motivats per la tendència inflacionista, l'increment del preu de l'energia o el compliment de certificacions ambientals.

Per acudir a aquesta trobada mundial, The District ja ha obert les seves acreditacions amb què preveu congregar a Fira Barcelona prop de 7.000 professionals, una quarta part procedents del món dels fons d'inversió i del capital, i més de 380 experts internacionals a Real Estate. La cimera tindrà com a eixos conductors els criteris ESG (Environmental, Social and Governance), el desenvolupament de les estructures de mercat de capitals i els fòrums especialitzats per cada asset classe: residencial, oficines, logístic, hoteler, industrial, retail, data centers, sènior living o build to rent. A més, la tecnologia aplicada a analitzar projectes immobiliaris i la innovació del proptech també en seran els protagonistes.

“El sector immobiliari està en una transformació profunda derivada principalment de les noves fonts de finançament, la digitalització i l'aplicació dels criteris ESG. Així, The District s'alça com la cimera internacional de referència on els grans gurus del Real Estate donaran les claus per fer front a les estratègies d'inversió adaptades a la conjuntura actual, a més de ser una plataforma de negocis i networking òptima per al capital, els private equity, els fons d'inversió, fons sobirans, banca tradicional i alternativa, i els proveïdors de fons alternatius, juntament amb promotors, comercialitzadors, gestores i consultores”, apunta Gema Travería, event director de The District.

Avui et destaquem
El més llegit