Barcelona és una de les ciutats europees més demandades per celebrar esdeveniments

Així ho recull un informe anual d'American Express GBT Meetings & Events

Imatge de la façana marítima de Barcelona | iStock Imatge de la façana marítima de Barcelona | iStock

Londres, Barcelona i Madrid són les tres ciutats europees més demandades per celebrar esdeveniments, segons un informe d’American Express GBT Meetings & Events. El 52% dels professionals del sector consultats afirmen que voldrien celebrar la trobada en un hotel i el 46% aposten per traslladar l’esdeveniment a una ciutat diferent d’on hi ha la seu corporativa. Del 24 al 26 d’octubre, Barcelona serà la capital mundial del sector farmacèutic amb la celebració de la fira CPHI. Aquest esdeveniment reunirà 2.000 expositors i 40.000 executius procedents de 170 països.

Segons càlculs de l’organització, l’esdeveniment tindrà un impacte econòmic de 120 milions a la capital catalana i la seva àrea metropolitana. “La celebració d’un esdeveniment mundial d’aquesta dimensió i impacte econòmic és una notícia excel·lent per a la ciutat”, descriu Constantí Serrallonga. El director general de Fira de Barcelona celebra com CPHI “és una oportunitat de negoci valuosa, de connexions internacionals i de desenvolupament per a la indústria farmacèutica del nostre país”. 

La fira, que ja es va celebrar a Barcelona el 2016, reuneix les principals i més innovadores empreses farmacèutiques i desenvolupadors de medicaments del món, juntament amb consultors, i proveïdors de tecnologies i serveis. L'esdeveniment inclou tant una exposició comercial com un congrés on es debatran els principals reptes de futur per al sector. Així, a l'agenda, s'abordaran temes com el desenvolupament de formulacions per a noves teràpies, innovacions de producte, la bioproducció, la indústria pharma 4.0, la gestió de la qualitat, l'economia circular al sector, la personalització de fàrmacs, la contractació de talent divers o l'establiment de col·laboracions empresarials per a l'èxit. Com a novetat, en aquesta edició CPHI llança un mercat d'startups, dissenyat específicament per ajudar a accelerar el desenvolupament d'empreses emergents de la indústria pharma i sanitària, facilitant la presentació de les seves innovacions i propostes de valor a inversors i a la comunitat farmacèutica internacional que assisteix a la fira.

Més informació
La fira CPHI generarà un impacte econòmic de 120 milions d'euros a Barcelona
Embarcacions nàutiques i autocaravanes protagonitzen el cap de setmana a la Fira de Barcelona
El Saló Nàutic tanca portes amb 50.000 visitants
Avui et destaquem
El més llegit