Barcelona, seu d'un fòrum mundial sobre l'impacte de la revolució digital

L'entitat Digital Future Society, formada pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Mobile World Capital, promou la cimera que se celebrarà el 2020

La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño, a la presentació del programa de Digital Future Society | Europa Press La ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño, a la presentació del programa de Digital Future Society | Europa Press

Barcelona serà la seu d'un fòrum mundial sobre les conseqüències socioeconòmiques de la revolució digital. La cimera se celebrarà l'any que ve i està organitzada per Digital Future Society, una entitat que formen el Ministeri d'Economia i Empresa i el Mobile World Capital. Els responsables de l'esdeveniment tenen l'objectiu de convertir-lo en un espai de debat sobre una nova regulació que garanteixi els "drets i obligacions" de la ciutadania en la privacitat i la gestió de dades personals.  

Ho han explicat a l'acte de presentació del programa de Digital Future Society a Madrid, presidit per la ministra d'Economia en funcions, Nadia Calviño, i al qual han assistit més de 170 experts en tecnologia, acadèmics, directius i altres responsables polítics. L'objectiu del fòrum és "avançar en una millor governança del futur digital i construir una societat més inclusiva, equitativa i sostenible". Per fer-ho, buscarà el compromís tant públic com privat. 

Intel·ligència artificial

La cimera servirà per abordar altres temes de debat, com formes de "combatre" els múltiples vessants de la bretxa digital o l'ètica en l'àmbit tecnològic. En aquest sentit, es parlarà sobre la presa de decisions relacionada amb la intel·ligència artificial, per exemple. 

Més informació
Llavina: "M'interessa molt més el talent que el poder"
A la tecnologia li falten estrògens
Avui et destaquem
El més llegit