Barcelona i Xangai, connectades tot l'any

Air China aposta per la capital catalana i llança la ruta sense escales a partir del 5 de maig

Air China connectarà l'Aeroport de Barcelona amb Xangai durant tot l'any a partir del 5 de maig amb un vol directe que comptarà amb tres freqüències setmanals els dimarts, divendres i diumenges, segons ha informat en un comunicat l'aerolínia.

Es tracta de la segona ruta a la Xina des de la capital catalana que opera la companyia aèria, després de la ruta Barcelona-Beijing, inaugurada fa tres anys i que ja compta amb una àmplia demanda.

Una ruta de negocis
El vol Barcelona-Xangai es realitzarà amb un Airbus 330-200 amb 16 places Business i 239 en classe turista, segons publica 'La Vanguardia'. Des de l'Aeroport de Barcelona els vols partiran a les 12.30 hores per arribar a Shanghái-Pudong a les 6.40 de l'endemà, els divendres i diumenges, mentre que els dimarts el vol partirà de Barcelona a les 11.45 arribant a Xangai a les 05.55 de l'endemà; de retorn, l'avió sortirà a les 00.30 des de Xangai-Pudong i aterrarà a Barcelona a les 8.00 del mateix dia.

La tarifa en classe turista (sempre d'anada i volta amb les taxes incloses) pot comprar-se des de 443 euros, mentre que en Business, a partir de 2.043.

Aquests horaris han estat especialment programats per adaptar-los a les necessitats del passatger de negocis i per permetre un major nombre de connexions en l'Aeroport de Xangai, ja que des de l'aeroport internacional de Pudong els passatgers disposaran de ràpides connexions internacionals al Japó, Taiwan, Austràlia i Nova Zelanda, i al mercat domèstic a Chengdu, Wenzhou, Fuzhou i Guangzhou.

La ruta dóna resposta a un vol molt demandat, i és que, segons dades del Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries, els passatgers que van volar des de Barcelona a Xangai el 2016, però que van haver de fer escala en altres aeroports, van ser prop de 100.440 persones.

L'aerolínia ha destacat que amb la inauguració del vol directe a Xangai, reafirma la seva aposta per l'Aeroport de Barcelona-El Prat, un dels quals més van créixer de tota Europa en nombre de passatgers el 2016.
Avui et destaquem
El més llegit