BNEW dobla la mida per a la segona edició

La Barcelona New Economy Week se celebra en format híbrid entre el 5 i el 8 d'octubre

Pere Navarro, Teresa Cunillera, el rei Felip, Pedro Sánchez i Jaume Collboni, a la primera edició de BNEW | Europa Press Pere Navarro, Teresa Cunillera, el rei Felip, Pedro Sánchez i Jaume Collboni, a la primera edició de BNEW | Europa Press

De cinc a 10 temàtiques; de tres a sis ubicacions; de 390 a 800 ponents. La mida de BNEW (Barcelona New Economy Week) es dobla per a la segona edició. L'esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) se celebrarà enguany entre el 5 i el 8 d'octubre en format híbrid, després d'una primera edició en què es van intentar establir les bases de la recuperació econòmica postcovid. 

En concret, als verticals de logística, indústria digital, comerç electrònic, zones econòmiques i immobiliari del 2020, s'hi afegiran la mobilitat, la sostenibilitat, el talent, la ciència i la ciutat aquest 2021. Els principals focus del programa de conferències són la innovació, el talent i la sostenibilitat. A més de doblar-se el nombre de temes que s'abordaran, també es multipliquen per dos els emplaçaments des d'on es retransmetran per streaming les jornades, amb nou platós de televisió muntats. A l'Estació de França, la Casa Seat i el Movistar Centre de l'any passat s'hi uneixen la Pedrera, l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm i el Roca Barcelona Gallery.   

La segona edició serà més presencial. L'esdeveniment mantindrà el format híbrid i 100% professional, però, si les condicions sanitàries del moment ho permeten, la presència física tindrà més pes. "És una trobada que crea sinergies entre els diferents sectors d'activitat, explorant oportunitats i avançant conjuntament en un entorn col·laboratiu, i que permetrà els seus visitants accedir a tota la innovació i les darreres tendències de cada sector", segons el delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro.   

Més info: BNEW 2021: a través d’una pantalla més enllà de la covid-19

I tot això serà possible gràcies a la participació d'uns 800 ponents -l'any passat n'hi va haver 389-. Entre els més destacats hi ha directius de grans empreses, com Jordi Aycart, cap de supply chain a Espanya i Portugal de Nestlé; Jordi Barri, cofundador de Teresa Carles; Xavier Bernat, director d'ecological and just transition d'Aigües de Barcelona; o Anna Beroldinisenior global employes branding specialist de Glovo. També es comptarà amb la presència del president de la Cambra de Comerç d'Espanya, José Luis Bonet; la presidenta de la Fundació Bancs dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau; el president del Port de Barcelona, Damià Calvet; la directora de la Fundació del Convent de Santa Clara, Sor Lucía Caram; o la responsable de la línia de l'aigua d'Eurecat, Sandra Casas.    

Una plataforma permet la connexió de tots els participants, que comptaran amb un llistat de persones afins, gràcies a la intel·ligència artificial. També a través d'aquesta plataforma digital es podrà accedir a tots els continguts que es creïn durant els dies que durarà BNEW. L'any passat, hi va haver 11.000 persones registrades de 111 països diferents. Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. L'espai virtual BVillage permet presentar les innovacions de les empreses i fer networking.   

Més informació
El Roca Barcelona Gallery acollirà el BNEW Sustainability 2021
El Port de Barcelona renova el seu compromís amb BNEW
Avui et destaquem
El més llegit