La Bridal reuneix més de 20 firmes de moda nupcial en la seva nit de gala

L'esdeveniment dona inici a una sèrie d'actes presencials que se celebraran els propers mesos

Imatge d'una desfilada de la Barcelona Bridal Fashion Week | Europa Press Imatge d'una desfilada de la Barcelona Bridal Fashion Week | Europa Press

La Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) inclou aquest 2021 més de 20 marques nacionals i internacionals de moda nupcial en la seva nit de gala que se celebrarà aquest 14 d'octubre a la Fira de Barcelona de Montjuïc, en què hi haurà també espectacles d'art i música. En un comunicat, la BBFW ha afegit que l'edició d'aquest any porta el lema "Un nou inici", com a reflex de "tornar a posar el focus en la moda nupcial" després d'un període d'incertesa en el sector generat per la pandèmia de la covid-19.

La nit de gala, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d'Empresa i Treball de la Generalitat, marcarà l'inici d'una sèrie d'activitats i trobades dissenyades amb l'objectiu de promocionar les marques i contribuir a la reactivació del mercat de la moda nupcial. Els propers mesos, se celebraran trobades amb professionals amb l'objectiu de donar visibilitat al talent i reflexionar sobre els reptes de futur.

Un dels esdeveniments és el lliurament dels premis Elle, que reconeixen la creativitat dels dissenyadors i l'excel·lència en altres àmbits. Tots els actes seran presencials. "Després de tanta incertesa, tornem a posar el focus sobre la indústria bridal per impulsar la difusió de tot el talent i el treball desplegats aquests últims mesos. Per a nosaltres és molt emocionant trobar-nos una altra vegada i poder viure aquest moment a Barcelona", segons Estermaria Laruccia, directora de la BBFW.

Més informació
La Barcelona Bridal Fashion Week digital reuneix 16.000 usuaris
La Bridal digital acollirà desfilades de 24 firmes
Avui et destaquem
El més llegit