Cabify afirma que tributarà més que tot el sector del taxi el 2019

La companyia VTC contribueix amb uns 45 milions d'euros a les arques de l'Estat espanyol

Cabify Envíos començarà a operar a Barcelona després de l'experiència a Madrid i altres ciutats de l'Estat Cabify Envíos començarà a operar a Barcelona després de l'experiència a Madrid i altres ciutats de l'Estat

Cabify preveu tributar més que tot el sector del taxi junt l'any 2019. Així ho han explicat fonts de la companyia als mitjans de comunicació, que sostenen que en impostos directes, és a dir, en IRPF i cotitzacions socials han abonat 1,3 milions d'euros el 2016 i 3,9 milions el 2017.

En total, contribueixen amb uns 45 milions d'euros a les arques de l'Estat espanyol, però tot indica que l'any vinent incrementaran aquesta xifra superant la del sector del taxi, que ara aporta uns 60 milions d'euros anuals, segons ha calculat la companyia de VTC.

A més, Cabify no descarta col·laborar amb el sector del taxi com ja fa en altres països del món, però, de moment, es centrarà en incrementar la seva presència a Espanya.

Sortida a borsa

Cabify preveu que sortirà a borsa en un termini màxim de 18 mesos, és a dir, entre finals del 2019 i principis del 2020. La seva intenció és cotitzar al mercat espanyol i treure al mercat un percentatge "important" de la companyia, de manera que així podran continuar aconseguint finançament.

Ara compten amb 300 accionistes, però la seva mirada va més enllà i tot indica que superaran aquesta xifra.

Més informació
Cabify negocia vendre's a la competència d'Uber
L'AMB aprova la limitació a Uber i Cabify
Rajoy li ho posa difícil a Uber i Cabify
Avui et destaquem
El més llegit