CaixaBank reforçarà la formació en sostenibilitat de tota la seva plantilla el 2023

La formació permetrà aprofundir i integrar en el dia a dia de la plantilla els coneixements sobre els riscos associats al canvi climàtic i el paper de l'entitat en la descarbonització de l'economia

Exterior de la seu de CaixaBank | CaixaBank Exterior de la seu de CaixaBank | CaixaBank

Caixabank reforçarà aquest 2023 la formació en l'àmbit de la sostenibilitat de tota la plantilla, impartint un curs formatiu enfocat a oportunitats de negoci al voltant de la descarbonització de l'economia. Segons un comunicat de l'entitat, l'objectiu de la iniciativa és que la plantilla "conegui els riscos associats al canvi climàtic generats per l'exposició de la seva activitat, incloent-hi els riscos de transició cap a una economia sostenible i les mesures que s'adoptin per fer front a aquests riscos financers".

El curs també abordarà la importància del sector financer en la reducció d'emissions i els objectius de descarbonització de la cartera de préstecs i d'inversió alineats amb els Objectius de l'Acord de París. Aquesta iniciativa forma part del Pla de Formació en Sostenibilitat 2023 i un total de 31.315 treballadors ja han rebut algun tipus de formació sobre aquesta matèria el 2022.

També es contempla la Formació d'Aprofundiment a 1.850 persones de Banca Empreses i de Corporate and Institutional Banking a través de la Universitat de School of Management (BSM-Pompeu Fabra), que impartirà coneixements sobre conceptes bàsics de sostenibilitat, el marc institucional, supervisor i regulatori, el mesurament de limpacte o tendències futures.

Més informació
CaixaBank incrementa un 95% el finançament al sector agroalimentari
CaixaBank reitera "la seva vocació de permanència" a València
CaixaBank registra uns beneficis de 3.145 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit