Catalunya, a punt de convertir-se en seu de la Ryder Cup del 2031

La patronal Foment del Treball destaca que la competició podria suposar un impacte econòmic de 1.300 MEUR

El PGA de Caldes de Malavella aspira a acollir la Ryder Cup del 2031 | ACN El PGA de Caldes de Malavella aspira a acollir la Ryder Cup del 2031 | ACN

La Ryder Cup del 2031 es podria celebrar a Catalunya. Segons publica avui La Vanguardia, la candidatura Costa Brava-Barcelona és a un pas de lligar l'organització de la competició que enfronta, cada dos anys, els equips d'Europa i els Estats Units. El torneig es disputaria al PGA Catalunya, ubicat a Caldes de Malavella (Girona), que ja es va quedar a les portes de la seu el 2022, edició que va quedar ajornada finalment el 2023 i que se celebrarà a Roma. 

Per la seva banda, en un comunicat conjunt amb la Federació Catalana de Golf, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), i la FOEG; Foment del Treball també ha expressat el suport a la candidatura i ha calculat que l'impacte directe de la competició i el seu retorn podria arribar als 1.300 milions d'euros i una "crida al turisme de qualitat" de cara als pròxims anys. De moment, les entitats han assegurat que "treballaran intensament" perquè la Ryder Cup aterri a Caldes de Malavella el 2031.

Finalment, seria el tercer esdeveniment esportiu de màxim nivell que acolliria Catalunya els anys vinents, després de la Copa Amèrica de Vela del 2024 i, si al final hi ha acord amb Aragó, els Jocs d'Hivern del 2030.

Avui et destaquem
El més llegit