Clubs DiR reivindica la seguretat als gimnasos

La cadena de 'fitness' ja fa mesos que ha activat les mesures sanitàries i de seguretat exigides pel Procicat

Clubs DiR ​​lamenta les restriccions davant d'un sector "segur i generador de salut" | iStock Clubs DiR ​​lamenta les restriccions davant d'un sector "segur i generador de salut" | iStock

Les noves restriccions de la Generalitat davant l'augment de contagis de la covid-19 han suposat, també, el tancament de gimnasos i instal·lacions esportives durant al menys dues setmanes. Davant d'aquesta situació, la direcció general de Clubs DiR ​​lamenta aquestes restriccions davant d'un sector "segur i generador de salut", segons subratllen en un comunicat.

El director general del grup DiR, Ramón Canela, recorda que “segons les últimes dades aportades pel Ministeri de Sanitat, el contagi de covid-19 en gimnasos és de tan sols un 0,28% de la total a Espanya" i, en aquest sentit, apunta que "hem de traslladar a la societat el missatge que els gimnasos són segurs i necessaris per a la recuperació física de moltes persones". I no només això. "Amb els principals objectius de prevenir, informar i fer que els nostres empleats i usuaris se sentin segurs i segures en les instal·lacions del grup s'han activat les mesures sanitàries i de seguretat exigides pel Procicat".

Com a reconeixement i evidència de la conformitat del sistema de gestió de la companyia, l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) ha concedit als Clubs DiR la certificació de protocols enfront de la covid-19. Així mateix, el servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona ha validat els protocols de seguretat covid-19 que ha implantat el DiR.

Més informació
Gimnasos indignats amb el tancament: "S'està errant el tret"
L'èxit del gimnàs virtual gràcies al confinament
Avui et destaquem
El més llegit