Les compres online es disparen un 15% per Nadal

La facturació del sector creix un 19% durant els mesos previs a les festes nadalenques

Les vendes en línie es disparen per Nadal Les vendes en línie es disparen per Nadal

Les compres online es dispararan aquest Nadal al voltant d'un 15%, segons les estimacions realitzades per l'outlet online Privalia.

En concret, en 2016, les vendes van créixer en els dos mesos previs al Nadal (novembre i desembre) i es va produir un augment del 24% més de comandes online, i un augment d'un 17% en compradors online únics, segons les dades internes de la plataforma.

No obstant això, l'increment més destacat va ser en els homes (18%), amb cinc punts percentuals per sobre de les dones. A més, la facturació va presentar un increment d'un 19%. Quant a la mitjana de despesa dels espanyols en compres digitals, confirmen que destinaran al voltant d'uns 100 euros per persona.

Respecte al pressupost destinat per als regals, segons l'Informe Nadal de Privalia, un de cada tres declara que inverteix pràcticament la totalitat del pressupost (entre el 80% i 100%) en els regals pels nens i hi dediquen tres hores o més.

D'altra banda, tres de cada cinc espanyols reconeix que en qui menys pressupost inverteix (entre el 0% i 10%), és a la família política i els amics, dedicant-los menys d'una hora o res.

L'estudi mostra que els espanyols planifiquen amb antelació les seves compres amb la finalitat d'espaiar els pagaments i beneficiar-se d'ofertes i promocions. Així, el Black Friday es posiciona com una data clau per a les empreses dins de la seva campanya nadalenca, ja que la meitat dels espanyols (46%) van comprar en aquesta cita per aprofitar els seus descomptes.

Respecte als regals, els productes més demandats són el material esportiu (19%), moda (16%), calçat (11%) i productes de bellesa i benestar (7%). Per tipus de producte destaquen els abrics de plomes, el calçat, els vestits, en el cas d'elles i les camises, en el d'ells.

L'informe mostra que els espanyols mantenen les seves tradicions i és el 49% dóna els regals en la festivitat de Reyes, mentre que un 20% ho farà el dia de Nadal. No obstant això, un 31% dels espanyols presumeix de rebre regals tots dos dies per igual.

Més informació
Els compradors es gastaran entre 50 i 150 euros en el Black Friday
Giftando, encerta sempre els teus regals
Bitrendy, un mercat de segona mà per a 'influencers'
Avui et destaquem
El més llegit