El racó del lector de VIA Empresa
El racó del lector de VIA Empresa

Confinament d'alta velocitat

"El Govern espanyol publica el BOE de pressa i corrents"

Abans de que comencés la crisi, semblava que pel sol fet d’estar a casa haguéssim de tenir temps per fer-ho tot: esperàvem a les vacances per llegir aquella novel·la gruixuda, o per escriure, per pintar, o per descansar sense mirar el rellotge. La realitat és que, portem més de 30 dies confinats a casa, i la velocitat no canvia, just al contrari, pel que fa a la meva vida tot ha començat a rodar més de pressa.

Professionalment ja estava acostumat a llegir, estudiar i repassar el BOE, però en aquests dies de crisi el Govern espanyol el publica de pressa i corrents, i a nosaltres ens toca llegir-lo, estudiar-lo i interpretar-lo amb la inquietud i la incertesa neguitosa de les coses que es fan ràpid. Amb la pròpia incertesa professional doncs, quan més ràpid el publiquen, més errors i inseguretat em produeix (al menys en el meu terreny de Dret Fiscal i Tributari), i amb la pressió histèrica d’un client amb problemes.

No només en l'àmbit professional tot ha agafat un ritme trepidant, la velocitat també s’ha instal·lat a la meva vida quotidiana. M’agradava passejar mitja hora llarga amb els meus gossos, i ara només ho puc fer cinc minuts i no vagis lluny, sinó fins a 600 euros de multa. D’altra banda, jo era dels que feia la compra de les coses “pesades” (aigua, detergent, cervesa...) online i ara, és impossible. Impossible. A la velocitat de la llum han canviat les costums de la gent i ara tenim sobresaturats els serveis de repartiment a casa dels supermercats.

Serà que tot està canviant molt ràpid? Massa ràpid potser? Animo a tothom a mantindre's en forma i motivat per seguir aquest ritme, quan això s’acabi ja tindrem temps per fer els estiraments i recuperar-nos correctament d’aquesta cursa.

El Racó del Lector és una secció per compartir experiències, donar el teu feedback o fer algun suggeriment de tot allò que t'agradaria llegir o escriure. Escriu-nos a lectors@viaempresa.cat

Més informació
Mirar darrera l'escenari
Plaer cum laude
Avui et destaquem
El més llegit