La connexió Bizbarcelona i Saló de l’Ocupació potencia les oportunitats empresarials i laborals

La tercera edició conjunta tindrà lloc del 9 al 10 de novembre al Palau 1 del recinte de Montjuïc

Imatge d'arxiu d'un saló a la Fira de Barcelona | Cedida Imatge d'arxiu d'un saló a la Fira de Barcelona | Cedida

Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació preparen la seva tercera edició conjunta amb el focus posat en ajudar les persones a desenvolupar noves oportunitats empresarials, professionals i laborals. Els dos esdeveniments, que enguany intensifiquen les sinergies entre sí amb més d’un centenar d’activitats, serveis d’orientació, tallers de formació, conferències i xerrades, tenen l’objectiu de potenciar el talent i dinamitzar les economies locals. 

Tots dos salons, que se celebraran el 9 i 10 de novembre al recinte de Montjuïc, estan organitzats per Fira de Barcelona i promoguts per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, i compten amb la implicació de la Diputació de Barcelona, Pimec, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. Enguany posaran, les persones al centre de les seves propostes amb l’objectiu d’oferir informació i solucions adaptades a tothom qui vulgui emprendre o transformar un negoci, enfocar el seu perfil professional i millorar l’horitzó laboral. Comptaran amb una àrea d’estands, espais de conferències, workshops i assessoraments, a més de la zona comuna dedicada a potenciar, orientar i connectar el talent. 

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i president del Bizbarcelona, ​​Jaume Collboni, assegura: "Aquests salons són una mostra del talent que alberga la nostra ciutat i volem contribuir a enfortir-lo i potenciar-lo, a través de totes les activitats, connexions i coneixements que ofereixen. Des de l’Ajuntament, a més, mantenim el suport a les persones que busquen feina o volen millorar la seva ocupabilitat, i l’aposta per enfortir el teixit econòmic, posant-nos al costat de les empreses, emprenedors i emprenedores, i professionals autònoms”.

Avui et destaquem
El més llegit