Llum verda a l'ample estàndard del Corredor Mediterrani entre Castelló i Vandellòs

Adif licita les obres per implantar l'ample estandard per un import superior als 81 milions d'euros

La variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani | ACN La variant de Vandellòs del Corredor Mediterrani | ACN

Adif Alta Velocitat ha licitat les obres per la implantació de l'ample estàndard al tram entre Castelló i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant del Corredor Mediterrani per un import superior als 81 milions d'euros. Les obres de la via i electrificació es divideixen en dos contractes. Un per al tram entre Castelló i Vinaròs (48 milions d'euros) i l'altre pel que va de Vinaròs a Vandellòs (33,7 milions d'euros). El termini d'execució estimat és de divuit mesos.

Els projectes pretenen implantar l'ample estàndard mitjançant un canvi en l'ample de via en aquest tram, d'uns 150 quilòmetres, i es passarà de l'actual 1.668 mm als 1.435 mm. S'intervindrà a la plataforma, superestructura i electrificació.

En el tram entre Vinaròs i Vandellòs també es farà una actuació similar al ramal de Tortosa. A les estacions d'Ulldecona, l'Aldea-Amposta i l'Ametlla de Mar s'executaran noves rampes al final de l'andana i se n'ampliarà l'amplada. També es col·locaran andanes provisionals annexes a les existents a l'Aldea-Amposta i l'Ametlla de Mar.

Més informació
Primers ajuts per a projectes singulars en infraestructures
Infraestructures: la conversa de sempre, realitat que no arriba
Avui et destaquem
El més llegit