Cottet dóna l'import de les “Ulleres de realitat millorada” per lluitar contra el càncer infantil

La iniciativa contribueix en la remodelació de la nova Àrea d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona

Cottet dóna l'import de les “Ulleres de realitat millorada” per lluitar contra el càncer infantil | Cedida Cottet dóna l'import de les “Ulleres de realitat millorada” per lluitar contra el càncer infantil | Cedida

Cottet Òptica i Audiologia, ha format part de l'acció solidària “Ulleres de realitat millorada”, iniciativa creada amb l'objectiu d'ajudar en la remodelació de la nova Àrea d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Aquesta iniciativa ha volgut materialitzar-se en el marc del Dia Mundial del Càncer Infantil celebrat fa uns dies, amb un acte de lliurament dels simbòlics xecs de donació i recaptació obtinguda per les vendes de les ulleres.

La família Cottet ha donat l'import de l'estoc de les ulleres comercialitzades en els seus centres, per valor de 6.000 euros a la Fundació Small, que centra la seva ajuda en la curació i el benestar de nens amb càncer i les seves famílies. Així mateix ha fet lliurament de la recaptació de les vendes obtingudes des de la seva posada en marxa fins al dia d'avui. L'import conjunt d'aquesta iniciativa ha sumat prop de 8.000 euros.

El projecte “Ulleres de realitat millorada” va començar el mes de novembre passat amb la creació d'ulleres dissenyades per pacients d'oncologia pediàtrica i va ser duta a terme gràcies a la unió de Fundació Small, Fundació Aladina i Fundació A. Bosch per a ajudar a millorar la realitat dels nens i adolescents ingressats.

Alex Cottet, vicepresident de Cottet ha explicat que: “És molt important contribuir amb iniciatives solidàries perquè qualsevol tipus d'aportació suma, sigui l'import que sigui. És necessari el suport de tots per a donar-los visibilitat i ajudar a millorar aquesta dura realitat de nens i adolescents malalts de càncer i a les seves famílies que passen tant de temps als hospitals. Si el nostre granet de sorra serveix per a renovar l'entorn de les instal·lacions i la qualitat de vida de tots ells, ens sentim molt agraïts”

Més informació
La vista de Cottet, més que una moda
Avui et destaquem
El més llegit