La dona més influent del món en tecnologia, Anna Navarro, és catalana

La vicepresidenta de NetApp rep el reconeixement de la revista 'Analytics Insight' per la seva trajectòria i feina de visibilitat femenina en el sector

Anna Navarro, la dona més influent del món en tecnologia 2020, en una imatge d'arxiu | Cedida Anna Navarro, la dona més influent del món en tecnologia 2020, en una imatge d'arxiu | Cedida

La catalana Anna Navarro és la dona més influent del món en l'àmbit de la tecnologia el 2020, segons Analytics Insight. La revista especialitzada en informació sobre el sector tecnològic i l'anàlisi del big data ha premiat la vicepresidenta de NetApp, l'empresa número u a escala global en emmagatzematge de dades i amb seu a Silicon Valley. El portal Exteriors.cat ho ha anunciat aquest dilluns explicant que l'executiva catalana ha rebut la distinció per la seva "trajectòria professional, la contribució a l'enginyeria global i per donar visibilitat a les dones en l'àmbit de la tecnologia".

La revista li dedica una portada i una entrevista i a més, també inclou una llista amb una desena de dones influents al món. "Hi ha moltíssimes dones arreu del món i de diversos àmbits professionals que també mereixen aquesta distinció, però m'ha tocat a mi i em sento molt emocionada", ha declarat Anna Navarro -Anna N. Shlegel és el seu nom professional- a Exteriors.cat.

Més info: La mirada que es perd la tecnologia

L'executiva d'Olot és la cap de Women in Technology juntament amb diverses directives més, i està especialitzada en estratègies de contingut i globalització dins el sector tecnològic. Actualment és la vicepresidenta de NetApp i lidera un equip format per 200 professionals, des d'enginyers fins a escriptors tècnics, passant per comunicadors.

Més informació
Com més igualtat, menys dones STEM
Gigi Wang: “Les innovacions que fan guanyar més diners són les de model de negoci”
Avui et destaquem
El més llegit