Elon Musk frena la compra de Twitter i les accions cauen a la borsa

El fundador de Tesla anuncia que ha aturat temporalment la compra de la xarxa fins que no tingui informació més detallada del percentatge de comptes falsos

Elon Musk i el logo de Twitter | Europa Press Elon Musk i el logo de Twitter | Europa Press

El fundador de Tesla, Elon Musk, ha anunciat que interromp la compra de Twitter fins que es demostri que els perfils falsos i de missatges brossa representen menys d'un 5% del total d'usuaris. Així ho ha confirmat aquest divendres el mateix magnat sud-africà a través de la xarxa, qui ha assenyalat en diverses ocasions que una de les seves prioritats passa per eliminar els comptes que emeten missatges d'spam.

La decisió arriba després que a finals d'abril el multimilionari arribés a un acord amb els accionistes de la companyia per adquirir el 91% de la plataforma que no controlava per uns 44.000 milions de dòlars, més de 42.000 milions d'euros al tipus de canvi actual.

L'anunci, fet abans del migdia, ja ha comportat la reacció dels inversors. Les accions de la companyia han caigut al voltant d'un 20% en els mercats abans de l'obertura de la borsa de Wall Street. La presència de comptes falsos i bots és el que més preocupa Elon Musk sobre la xarxa social. El fundador de Tesla creu que cal convertir Twitter en una plataforma transparent i en què es pugui confiar.

Avui et destaquem
El més llegit