500 embarcacions i 184 expositors a una nova edició del Saló Nàutic

La 59a edició de l'esdeveniment obre les portes al Port Vell i s'allargarà fins el 17 d'octubre

El primer dia del Saló Nàutic de Barcelona del 2021 | Cedida El primer dia del Saló Nàutic de Barcelona del 2021 | Cedida

Aquest dimarts 12 d'octubre ha començat la 59a edició del Saló Nàutic de Barcelona. Amb 500 embarcacions i 184 expositors, l'esdeveniment ha obert les portes i s'allargarà fins el 17 d'octubre al Port Vell. El Moll de la Fusta i el d'Espanya són l'escenari on es concentraran els visitants que hi acudeixin. 

El conseller d'Empresa, Roger Torrent; el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena; i la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, han inaugurat de manera oficial l'acte aquest mateix dimarts al migdia, coincidint amb el darrer dia del pont del Pilar. També hi han assistit altres autoritats, com la regidora de l'Ajuntament de Barcelona Rosa Alarcón i el president del Port de Barcelona, Damià Calvet, a més del president del saló, Luis Conde, i el director general de l'organització, la Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga

Més info: Navegar "no és cosa de rics"

L'edició d'enguany aposta decididament per la sostenibilitat i la innovació. Amb la vista posada a la propera edició, que marcarà el seixantè aniversari de la cita nàutica per excel·lència, l'organització destaca la transició en què està immers el sector i se centra en atreure nou públic, més enllà de l'habitual en la nàutica. 

L'exposició compta amb 14.000 metres quadrats d'estands que es podran visitar durant els sis dies que durarà el Saló Nàutic. Destaquen les propostes de marques com Azimut Yatchs, Bavaria, Lagoon, Touron o Tamaha, tot i que l'organització ha avisat que algunes marques més petites habituals del certamen no hi han pogut assistir enguany. 

Més informació
El Saló Nàutic amplia dates i obrirà portes un dia més
El Saló Nàutic tanca la seva edició "més sostenible" amb 57.000 visitants
Avui et destaquem
El més llegit