La Generalitat obre una línia d’ajuts a empreses d’atraccions i fires

El departament d'Empresa destinarà 2,4MEUR per subvencionar la recuperació de pimes i autònoms del sector

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent | ACN El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent | ACN

El Departament d'Empresa i Treball ha publicat la convocatòria d'una nova línia d'ajudes per al sector de fires d'atraccions, revetlles i festes majors. Les subvencions, vehiculades mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda depenent de la conselleria, tenen com a objectiu pal·liar els efectes de les restriccions per la pandèmia sobre autònoms i empreses d'aquesta branca.

A la nova línia d'ajudes s'hi podran acollir autònoms i pimes que exerceixen la seva activitat en fires d'atraccions, revetlles i festes majors a la via pública, sempre fora d'establiments permanents. Les empreses que s'hi acullin hauran d'estar donades d'alta en el cens de l'Impost d'Activitats Econòmiques a Catalunya.

Els ajuts consistiran en un pagament únic de 6.000 euros per persona beneficiària. Els ajuts, els segons d'aquests tipus emesos per la generalitat, es posen a disposició de les més de 5.000 famílies que viuen d'aquesta activitat al país; tot i que, en la primera convocatòria, només van arribar a uns 347 beneficiaris.

Més informació
El Govern amplia a 191 els sectors que rebran ajudes directes de l'administració
Avui et destaquem
El més llegit