Autoritats a la inaguració oficial del South Summit, a Madrid | Cedida
Autoritats a la inaguració oficial del South Summit, a Madrid | Cedida

L'Estat crearà 27 noves oficines de transformació digital

La ministra d'Economia, Nadia Calviño, reitera el compromís del Govern espanyol amb les startups i el desenvolupament del 5G

“El Govern s'ha marcat com a objectiu impulsar mesures de suport a les startups i a les infraestructures digitals”, ha assegurat Nadia Calviño, ministra d'Economia i Empresa, durant la inauguració del South Summit. Calviño ha anunciat el llançament de projectes pilot de béns i serveis que puguin produir-se a través del 5G” i la creació de “27 noves oficines de transformació digital amb les comunitats autònomes.

Segons Calviño, “som optimistes amb l'avanç de les startups encara que encara estem molt lluny dels grans. Conscients d'aquesta realitat, treballem per millorar l'ecosistema i afavorir el creixement, la consolidació i la seva internacionalització", ha apuntat.

Torres: “Demanem més seguretat en les polítiques públiques, unes regles del joc estables i una nova política impositiva” 

La inauguració d'aquest matí també ha comptat amb la presència del Carlos Torres, conseller delegat de BBVA, que ha reclamat, aprofitant la presència de la titular d'Economia, “el suport del sector públic perquè pugui ser més fàcil començar un negoci i facilitar un context perquè els negocis puguin ser escalables i les startups es converteixin en grans”. A més, ha sol·licitat “més seguretat en les polítiques públiques, unes regles del joc estables i una nova política impositiva”.

Cinc anys abans

“Fa cinc anys, quan iniciem aquest projecte, ens vam adonar que havíem de donar ressò a aquestes idees, que havien de ser escoltades. Avui el projecte s'ha convertit en la plataforma de desenvolupament de negoci per les startups”, amb aquestes paraules María Benjumea, fundadora de Spain Startup-South Summit, ha donat la benvinguda a tots els assistents a aquesta nova edició.

Més informació
Startups: cooperació abans que inversió
Poder mediterrani en el South Summit madrileny
Avui et destaquem
El més llegit