European Flavours & Fragrances, Bio-fil i Hercal Diggers, guanyadores dels Premis Cambra 2022

La gala dels premis tindrà lloc el dia 14 de juliol i es reivindicarà la finalització de la B-40

Jurat Premis Cambra 2022 | Cedida Jurat Premis Cambra 2022 | Cedida

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa informa de les empreses guardonades amb els Premis Cambra 2022, pel que fa a les tres categories obertes a la participació, per a les quals es van rebre un total de 36 candidatures. El Jurat dels Premis Cambra 2022, reunit el passat dilluns va atorgar, el Premi Cambra a la Internacionalització a European Flavours & Fragrances Spain; el Premi Cambra a la Innovació a Bio-Fil i el Premi Cambra a la Sostenibilitat a Hercal Diggers.

Fundada l’any 2013, European Flavours & Fragrances Spain, situada a Rubí, es dedica a la fabricació i la comercialització d’aromes destinades a la indústria de l’alimentació i les begudes. Per altra banda Biología y Filtración SL (Bio-Fil), va néixer l’any 2011 i es dedica a la creació, patent i millora dels sistemes de tractament de les aigües residuals, tant municipals com industrials. Compta amb oficines a Terrassa i a Santa Eulàlia de Ronçana. Bio-fil ha registrat diferents patents de sistemes biològics i productes.

Finalment Hercal Diggers va néixer l’any 2006 i es dedica al sector de la construcció: obra civil, moviment de terres, enderrocs i fabricació d’àrids reciclats i de formigó. Compta actualment amb una plantilla professional formada per 180 treballadors.

Avui et destaquem
El més llegit