Expohogar Tardor reunirà 250 empreses i 11.000 professionals

La fira d'objectes de regal, decoració i complements de moda se celebrarà del 22 al 25 de setembre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona

Expohogar Tardor torna a la Fira de Barcelona Expohogar Tardor torna a la Fira de Barcelona

Expohogar Tardor, que se celebrarà del 22 al 25 de setembre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, reunirà en la que és la seva 60ena edició 250 empreses líders en objectes de regal, bijuteria, complements de moda i decoració de la llar, i preveu rebre la visita d'11.000 professionals procedents de Catalunya, Aragó, Andorra, València, Balears, País Basc i sud de França.

En concret, ja han reservat el seu espai marques com Item Internacional, Foimpex, Signes Grimalt, Imori, Taller de las Indias i Bolas de Olor, ha informat Fira en un comunicat aquest dimarts.

A més, el saló tornarà a acollir BCNJoya, el sector de joieria i rellotgeria que registra aquesta vegada un creixement del 20% en nombre d'empreses expositores pel que fa a l'any passat, i ha arribat a les 120, i destaquen Bernat Rubí, Antonelli, Joyas Perelli i Liska Joyas, entre d'altres.

Expohogar Tardor també acollirà Special Expert Event, l'espai que aglutinarà unes 15 activitats entre tallers i xerrades divulgatives a càrrec d'experts sobre assumptes com interiorisme comercial, estratègies de venda en línia i fora de línia, així com demostracions d'empaquetat de regal i art floral.

Hi participaran ponents com l'expert en màrqueting i conseller delegat de Creativialab, Raúl Ciprés; la social media manager d'Elogia, Lídia Lombardía, i els mestres en art floral de l'Escola Floral de Catalunya i de l'Escola Rosa Valls.

Més informació
Les noves tendències en decoració tornen a l’Expohogar
Expohogar reunirà 130 empreses
L'Expohogar es bolca en la formació pels 'retailers'
Avui et destaquem
El més llegit