Faus demana a Torra que "no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals"

El president de la Generalitat es reuneix amb el nou president del Cercle d'Economia i alguns dels membres de la junta directiva

Faus i Torra Faus i Torra

El president del Cercle d'Economia, Javier Faus, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que "no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals". Torra i Faus s'han reunit aquest dijous a Palau, en una trobada on el nou president del Cercle ha exposat que entre les seves prioritats hi ha la "redefinició del model territorial de l'Estat" i la "creació d'un marc que afavoreixi el diàleg, la negociació i la transacció", segons ha explicat el Cercle en un comunicat.

foto Jordi Bedmar 02

Faus també ha exposat al president la seva aposta per una "Barcelona metropolitana, capital de Catalunya però al seu torn co-capital espanyola". Durant la cita, Faus ha convidat al president Quim Torra a la propera reunió del Cercle d'Economia, que se celebrarà a Barcelona al maig.

També han assistit a la reunió alguns membres de la nova junta directiva del Cercle, com el vicepresident Jordi Gual i els vocals Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Nuria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias.

Més informació
Faus, nou president del Cercle d'Economia
Javier Faus, el capital risc i blaugrana del Cercle
Javier Faus, únic candidat a presidir el Cercle d'Economia
Avui et destaquem
El més llegit