Ferrovial dispara el seu benefici un 79%

La constructora ha registrat un benefici de 483 milions d'euros pel negoci internacional i extraordinaris

Ferrovial ha registrat un benefici net de 483 milions d'euros en els nou primers mesos de l'any, fet que suposa un increment del 79% respecte al mateix període de l'any passat, impulsat per la seva activitat internacional i resultats extraordinaris com són la venda de l'autopista Indiana Toll Road, segons ha informat la companyia.

El grup que presideix Rafael del Pino ha registrat guanys atípics per un import total de 126 milions d'euros, dels quals 30 milions han procedit de la venda de l'esmentada via, 86 milions més d'ajustos dels plans de pensions de Heathrow i 64 milions més de la desconsolidació de l'autopista en fallida Ocaña-La Roda.

La xifra de negoci del grup de construcció, concessions i serveis ha crescut un 11,5% entre els passats mesos de gener i setembre, fins a sumar 7.233 milions d'euros. El benefici brut d'explotació (Ebitda) s'ha situat a 815 milions, un 16,2% més.

A tancament del mes de setembre passat, Ferrovial suportava un deute net consolidat de 6.491 milions d'euros, import un 4% superior al d'un any abans.
Avui et destaquem
El més llegit