Fira de Barcelona serà seu de grans congressos mèdics al segon semestre de l’any

Hi haurà una vintena d’esdeveniments que reuniran més de 60.000 congressistes del camp de la salut

El recinte Gran Via de Fira de Barcelona durant el MWC22 | EP El recinte Gran Via de Fira de Barcelona durant el MWC22 | EP

Tornen els grans congressos mèdics a Fira de Barcelona. Durant el segon semestre del 2022 se celebraran una vintena d'esdeveniments d’aquest àmbit que congregaran més de 60.000 experts. El calendari arrenca avui amb el Congrés Mundial de Càncer Gastrointestinal al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), gestionat per Fira, i el seguiran a partir de l’agost les trobades europees de Cardiologia i de Respiració, les més importants del món en la seva especialitat, que tindran lloc al recinte de Gran Via. 

Més de 3.200 experts de 95 països es donen cita al Congrés Mundial de Càncer Gastrointestinal organitzat per ESMO (European Society for Medical Oncology), que comença avui i fins el 2 de juliol al CCIB per donar a conèixer els últims avenços en tractament d’aquesta malaltia.  Es tracta del primer de la vintena d’esdeveniments d’àmbit mèdic previstos per al segon semestre de l’any. 

Amb aquest intens calendari d'esdeveniments medico-sanitaris, Fira de Barcelona reforça la seva estratègia per atraure trobades europees i mundials d'aquesta especialitat en línia amb el posicionament destacat de Barcelona en l'àmbit de la salut.

Avui et destaquem
El més llegit