Fitplanet rep el premi Círculo Ecuestre Joven Relevante 2022

Fitplanet ha estat seleccionada pel seu compromís amb la cura del planeta i la biodiversitat marina

Esterri Peña a la gala d'entrega del premi Círculo Ecuestre Joven Relevante 2022 | Cedida Esterri Peña a la gala d'entrega del premi Círculo Ecuestre Joven Relevante 2022 | Cedida

Fitplanet ha estat el projecte guardonat amb el Premi Círculo Ecuestre Joven Relevante en la quarta edició d'aquesta iniciativa d'interès social i empresarial que té com a objectiu impulsar el talent dels joves. El projecte guanyador ha rebut aquest reconeixement a través del seu cofundador, Esterri Peña, en un sopar de gala que ha tingut lloc aquest dijous a les instal·lacions del club al centre de Barcelona.

Fitplanet ha estat seleccionada pel seu compromís amb la cura del planeta i la biodiversitat marina. La marca de roba esportiva sostenible fabrica els seus productes amb materials que provenen dels residus. Cada conjunt, a més, té el logo d'un animal marí diferent, ja que destinen un 10% de cada venda a una ONG que treballa per a protegir aquesta espècie.

El Premi Círculo Ecuestre Joven Relevante és una iniciativa que va sorgir del treball dels socis més joves de l'entitat, a través de la Comissió de Noves Iniciatives (CNI), i que té com a objectiu reconèixer i distingir a una persona o equip menor de 40 anys que hagi desenvolupat o estigui desenvolupant un projecte amb impacte social. Es tracta d'un guardó referent d'interès social i empresarial de la ciutat de Barcelona que compta amb el suport de Savills Aguirre Newman, CaixaBank, IESE Business School, UIC Barcelona i Kaudal com a patrocinadors.

Com a premi, Esterri Peña disposarà del carnet de soci del club durant un període de dos anys, rebrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros per al projecte per part de CaixaBank, la matrícula per al Programa Enfocados de IESE Business School - University of Navarra, que permet explorar en profunditat temes específics que puguin ser interessants per al seu projecte, i l'oportunitat de cursar l'assignatura del Màster d'Emprenedoria de la Universitat Internacional de Catalunya que més s'adapti a les seves necessitats.

Esterri Peña rep el premi Círculo Ecuestre Joven Relevante 2022 amb un xec de 3.000 euros
Esterri Peña rep el premi Círculo Ecuestre Joven Relevante 2022 amb un xec de 3.000 euros | Cedida

Els altres dos projectes finalistes han estat Founderz, una plataforma que busca democratitzar l'accés a la formació i preparació per a professions amb gran futur que actualment manquen d'opcions formatives accessibles per a moltes persones; i Cuideo, una startup que digitalitza el sector de les cures de majors a domicili i té com a objectiu ajudar les persones a envellir de manera segura i saludable en les seves llars i, per a això, troben a la persona ideal per a cuidar-los.

Avui et destaquem
El més llegit