Fnac busca 55 treballadors per a l'Illa

La cadena especialitzada en llibres, música i electrònica contractarà més persones per la campanya de Nadal

Fnac, el líder europeu en distribució de productes d'oci cultural i tecnologia contractarà 55 nous treballadors al seu centre de l'Illa Diagonal de Barcelona, coincidint amb la campanya nadalenca, amb l'objectiu de reforçar la plantilla.

Concretament, l'Fnac d'aquest centre comercial busca 32 venedors, amb un any d'experiència mínima en vendes, pels departaments d'entreteniment, llibres, informàtica i electrònica de gran públic. També contractaran quinze persones pel departament d'atenció al client i vuit pel departament de logística.

Fnac en xifres
La cadena francesa, amb 24 botigues i prop de 2.400 treballadors a Espanya, no passa pel seu millor moment. En el tercer trimestre de 2013, Fnac va aconseguir un volum global de vendes de 844 milions d'euros i la seva facturació global va caure un 2,5% el passat exercici, situant-se en poc més de 4.000.000 d'euros. En el cas d'Espanya, el segon mercat del grup, la caiguda va ser del 6,5%.

Un 5% més de contractes durant el Nadal
La campanya de Nadal generarà aquest any un 5 % més de contractacions a Catalunya que l'any 2012, en total, 20.900 nous contractes, segons l'empresa de treball temporal i consultora Adecco. Feia dos anys que la creació de treball en aquestes dates estava estancada.
Avui et destaquem
El més llegit