Forinvest comptarà amb més de 200 ponents i 100 firmes participants | Cedida
Forinvest comptarà amb més de 200 ponents i 100 firmes participants | Cedida

Nit de les finances en Fira València

Forinvest arrenca premiant a l'empresària Rosana Perán, la científica Belén Franch, el corredor d'assegurances Luis Ferrer i amb la ponència d'Ignacio Sánchez Galán

Forinvest celebra aquest dilluns, a partir de les 19 hores, la Nit de les Finances amb Ignacio Sánchez Galán, president i conseller delegat d'Iberdrola, com a ponent de la vetllada on parlarà d'empresa, sostenibilitat i creació de valor. L'acte estarà presidida pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Amb la conferència del president d'Iberdrola donarà principi la 13a edició de Forinvest, que se celebrarà durant els pròxims dos dies en Fira València. A més, Galán rebrà el guardó a la seua trajectòria professional entre els premis que atorga Forinvest a empresaris, financers o emprenedors d'èxit. La trobada, que oficialment s'inaugura dimarts 3 a les 10 hores, comptarà amb 200 pontents i més d'un centenar de firmes.

També la Nit de les Finances reconeixerà la tasca de Rosana Perán Bazán, vicepresidenta de l'empresa Pikolinos, una de les empreses més representatives d'Alacant i també una de les majors exportadores de la província, qui rebrà el Premi Forinvest a la trajectòria empresarial. 

Més info: "Es valora més que els protocols salven a l'empresa que a la família"  

Tanmateix aquesta nit se lliurarà guardó al corredor d'assegurances Luis Ferrer Gaya, reconeixent-lo amb el Premi a la Trajectòria Professional en el sector assegurador, destacant el seu treball al llarg dels anys en el sector. A més de ser expresident del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció d'Empreses per IESE.

Per últim, el Premi Forinvest a la innovació el rebrà Belén Franch, jove física valenciana, que centra les seues investigacions en el canvi climàtic i en combatre la fam. Des de 2013 a 2019 va treballar com Associate Research Professor en la Universitat de Maryland i com a investigadora associada en la NASA. Des de 2019 treballa en la Universitat de València com a investigadora distingida, en la Universitat de Maryland com Adjunct Associate Professor i és membre de la iniciativa Group on Earth Observations Global Agriculture Monitoring (GEOGLAM) entre el qual es troben els principals investigadors internacionals coordinant els diferents treballs en el monitoratge de l'agricultura. Actualment, és investigadora principal en projectes de la NASA amb gran finançament.

Menú de Dacosta abans de dos dies intensos

La Nit de les Finances de Forinvest és el preludi de dos dies intensos d'anàlisis, conferències i debat amb ponents de primer nivell que convertiran València en l'epicentre de l'actualitat economicofinancera del país. L'acte reunirà a personalitats del món de l'empresa, l'economia, les finances, el sector assegurador i la societat valenciana i estarà presidit pel president de la Generalitat Valenciana, acompanyat del conseller d'Hisenda i Model Econòmic i president de Forinvest, Vicent Soler. El menú el servirà el xef Quique Dacosta.

El certamen compta, així mateix, com a event partners amb Bankia, Santander, CaixaBank, Sabadell, Ibercaja i la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Finances (IVF), mentre que Mapfre és l'asseguradora oficial.

Avui et destaquem
El més llegit