Girona tindrà vols a 47 destinacions aquest estiu, 9 més que l'any passat

La terminal gironina connectarà per primera vegada amb Aalborg, Beni Mellal, Bari, Pardubice, Paderborn i Zagreb

Girona tindrà vols a 47 destinacions aquest estiu, 9 més que l'any passat | ACN Girona tindrà vols a 47 destinacions aquest estiu, 9 més que l'any passat | ACN

L'aeroport de Girona ha començat la temporada d'estiu que es preveu que compti amb vols a 47 destinacions, fet que suposa un increment de nou connexions més que l'estiu del 2023. La major part dels vols estan programats per Ryanair, que compta amb 36 destinacions. A més, la companyia irlandesa s'estrena en sis noves connexions que no s'havien programat mai des de Girona. Es tracta d'Aalborg (Dinamarca), Beni Mellal (Marroc), Bari (Itàlia), Paderborn (Alemanya), Pardubice (República Txeca) i Zagreb (Croàcia). Fonts aeroportuàries apunten que s'oferiran més de dos milions de seients al llarg de tota la temporada d'estiu.

L'aeroport de Girona incrementarà la seva activitat aquest estiu amb noves rutes que es programaran entre aquesta primavera i finals d'octubre, el període que comprèn la temporada d'estiu aeroportuària. Al llarg d'aquests mesos, la terminal de Vilobí d'Onyar tindrà connexió amb 47 destinacions europees, pràcticament una desena més de les que hi havia l'any passat.

La companyia irlandesa s'estrena en sis noves connexions que no s'havien programat mai des de Girona

La major part de l'activitat serà, com ja és habitual, de la companyia irlandesa Ryanair. Aquest hivern ja va mostrar una important aposta per l'aeroport de Girona augmentant la programació i ara, encara mostra més aquesta aposta amb la connexió de Girona amb 36 aeroports més. La majoria dels vols ja havien sortit a la venda a finals d'any, però des d'aleshores l'aerolínia ha sumat tres noves destinacions.

Per una banda, hi ha Frankfurt, que si bé ja hi operava l'estiu passat al desembre encara no s'havien començat a vendre els vols. També hi suma la ciutat danesa Aalborg, que serà la primera vegada que connecti directament amb Girona. Per últim, la companyia reforça la programació amb Itàlia incorporant els vols amb Bari, que se sumaran a les connexions de Pisa i Pescara que ja s'havien començat a vendre.

L'aerolínia de baix cost ha programat una temporada on predominen els vols amb Regne Unit, Alemanya i Irlanda.

 

Més informació
L'arriscada estratègia comunicativa de Ryanair: divertida o de mal gust?
La justícia obliga Ryanair a readmetre una treballadora acomiadada durant les vagues de l'estiu
Avui et destaquem
El més llegit