Glovo porta a Barcelona les creacions de Dabiz Muñoz

GoXO apropa a la capital catalana el "goxisme il·lustrat", un concepte amb el qual Dabiz promet sorprendre els paladars més atrevits a preus assequibles

El xef Dabiz Muñoz | Wikimèdia Commons El xef Dabiz Muñoz | Wikimèdia Commons

Glovo porta les creacions de Dabiz Muñoz a Barcelona. Segons informen en un comunicat, la plataforma tecnològica estén el seu acord amb el xef d'Estrella Michelin i ofereix des d'aquest dimecres i en exclusiva la innovadora oferta gastronòmica de GoXO als usuaris de la capital catalana.

Així, els amants de l'alta cuina podran gaudir dels atrevits plats de GoXO, el restaurant virtual del xef Dabiz Muñoz, fins al proper 30 de novembre. Per fer les seves comandes, els usuaris han d'accedir al restaurant a través de la bombolla de GoXO, que estarà disponible en la categoria Alta Cuina de l'app de Glovo.

Malgrat les dificultats per les quals travessa el sector, Muñoz vol seguir apropant les seves creacions, centrant-se ara en Barcelona. GoXO apropa a la capital catalana el "goxisme il·lustrat", un concepte amb el qual Dabiz promet sorprendre els paladars més atrevits a preus assequibles.

La carta inclou plats principals, com el gaspatxo de tomàquets verds i jalapeños, el bullit Hong Kong - Madrid, els tacos de costelles fumades, la lasanya mumbai o els noodles caldoXOs. Un altre dels productes estavella és el pastís de formatge de Cristina Pedroche, batejada per molts com el millor del món.

Més informació
Carles Gaig: “Això ens portarà a la ruïna, amb el 'delivery' no podem ni cobrir costos”
Flipdish entra a la lliga de les plataformes de 'delivery' a Espanya
Avui et destaquem
El més llegit