El Govern destina 7,66 MEUR a impulsar les zones rurals

Els projectes generaran una inversió de més de 29 milions d’euros als territoris rurals i crearan més de 250 llocs de feina

L’objectiu d’aquests ajuts és fomentar la realització d’inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals L’objectiu d’aquests ajuts és fomentar la realització d’inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals

La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha aprovat 242 sol·licituds d'ajuda destinades a la diversificació econòmica de les zones rurals de Catalunya per 7,66 milions d'euros.

L’objectiu és fomentar les inversions que generin activitat econòmica en les zones rurals i la creació i manteniment de llocs de treball, sobretot de dones i joves. Les ajudes es destinen a projectes de transformació i comercialització de productes agraris, la creació i desenvolupament de microempreses i pimes, el foment d'activitats turístiques i la conservació del patrimoni rural, ha informat el departament dirigit per Meritxell Serret en un comunicat.

Amb aquests projectes es generarà una inversió de més de 29 milions d'euros als territoris rurals Leader, alhora que es crearan més de 250 llocs de treball directes.

Del total de 7,66 milions d’euros d’ajudes, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (Feader) aportarà 3.296.666 euros, la qual cosa suposa el 43% del finançament. La resta anirà a càrrec del Departament d’Agricultura de la Generalitat. 

Més informació
348,9 milons d'euros per potenciar el sector agrícola
15,4 milions per diversificar l'economia rural
Treball a ritme rural
Avui et destaquem
El més llegit