Granier obrirà 100 forns a Espanya el 2016

La cadena de forns segueix ampliant la seva presència internacional amb nous establiments a Londres

La cadena de forns Granier obrirà més de cent nous locals a Espanya els pròxims dotze mesos, a la vegada que seguirà ampliant la seva presència internacional amb nous establiments a ciutats com Londres.

Fundada el 2009 per Juan Pedro Conde, forner de professió, Granier compta amb més de 270 establiments i dóna feina a més de 2.000 persones.

Segons ha informat avui l'empresa, el pla estratègic de la companyia contempla l'obertura de més de cent nous locals a Espanya els pròxims mesos.

L'empresa continua també amb la seva expansió internacional i el pròxim dia 18 de novembre obrirà el seu segona forn a Londres, al districte de Woolwich Arsenal Estate, i inaugurarà fins a 14 establiments més a la ciutat durant l'any 2016.

Segons el director d'expansió de Granier, David Parera, les facilitats d'inversió que presenta el mercat britànic i l'èxit obtingut amb la primera botiga de Granier oberta a Londres han fet que la companyia aposti per aquesta zona que aglutina molts tipus de consumidors.

El nou establiment de Londres disposa de 130 metres quadrats de planta, a més de 30 metres quadrats de soterrani i suposa la contractació de 10 treballadors.

A més, Granier també compta amb dos establiments propis a Lisboa, un a Roma i un altre a Miami, on seguirà ampliant la seva presència durant l'any que ve.
Avui et destaquem
El més llegit