Els llibreters preveuen facturar un 2% més per Sant Jordi

Pronostiquen bones vendes en les llibreries dels pobles i ciutats més petits gràcies a les vacacnces de Setmana Santa

El Gremi de Llibreters fa les seves previsions per Sant Jordi | Europa Press El Gremi de Llibreters fa les seves previsions per Sant Jordi | Europa Press

El Gremi de Llibreters de Catalunya preveu un "bon Sant Jordi" amb una facturació de més del 2% que l'any passat i una anticipació en la compra dels llibres els dies anteriors a la diada, ja que cauran durant la Setmana Santa. Segons ha explicat en roda de premsa la presidenta del gremi, Maria Carme Ferrar, "tota la Setmana Santa estarem venent llibres per Sant Jordi". A més, ha pronosticat bones vendes en les llibreries dels pobles i ciutats més petits gràcies a les vacacnces.

Més info: Els floricultors esperen vendre més de set milions de roses per Sant Jordi

Ferrer, a més, ha recordat que hi ha esdeveniments planificats per tota la setmana en molts municipis catalans, de manera que la venda anticipada de llibres també els farà incrementar la facturació.

Per la seva banda, el president de la Cambra del Llibre, Patrici Tixis, ha destacat que durant la campanya, amb una facturació de 22 milions d'euros, es vendran uns 1,5 milions de llibres entre 50.000 títols diferents, dels quals els més venuts representen un 5% del total: "És la màgia i el secret de Sant Jordi".

Més informació
Sant Jordi: números, tuits i Black Mirror
El Dia del Llibre i Sant Jordi: lectura, festa i economia
D’on vénen les roses de Sant Jordi?
Avui et destaquem
El més llegit