Guess plantarà 5.000 arbres amb Treedom per impulsar la biodiversitat global

La marca de moda, present a tot el món a través de 1.610 botigues físiques, aposta per un projecte basat en sistemes agroforestals

Guess plantarà 5.000 arbres amb Treedom per impulsar la biodiversitat global | Treedom Guess plantarà 5.000 arbres amb Treedom per impulsar la biodiversitat global | Treedom

Guess Eco llança el projecte forestal global "Be(leaf) in Change", una iniciativa per a plantar arbres en col·laboració amb Treedom, coincidint amb el mes que se celebra el Dia de la Terra. Fundat a Florència (Itàlia) sota el lema "Let’s green the planet", la plataforma per a plantar arbres Treedom col·labora estretament amb agricultors d'Itàlia, Àfrica i Sud-Amèrica, contribuint a aportar ajuda social, financera i mediambiental a llarg termini a les comunitats locals amb les quals treballen.

Amb més de 3 milions d'arbres plantats des de la seva creació el 2010, la plataforma també treballa amb corporacions sensibles a la cura del medi ambient en programes de reciclatge i de reducció de la petjada de carboni. Per fer-ho possible proporciona formes dinàmiques, innovadores i tangibles perquè les empreses s'impliquin en qüestions ambientals potenciant el compromís dels clients i els empleats. El que diferencia els projectes de Treedom és que tenen en compte la biodiversitat de la zona en la qual planten els arbres, i sempre es conreen espècies diferents que es beneficien les unes a les altres.

Guess s'ha compromès inicialment a plantar 5.000 arbres, amb plans per a augmentar aquest número a través d'una campanya a llarg termini dirigida tant als clients com als empleats. Aquests 5.000 arbres absorbiran, en els pròxims deu anys, més de 1.200 tones de CO₂ de l'atmosfera i ho fixaran en les seves parts llenyoses. Aquesta dada és més rellevant encara si tenim en compte que cada persona, només amb l'acció d'alimentar-se, genera una mitjana de 2 tones de CO₂ a l'any.

Avui et destaquem
El més llegit