La primera fira virtual per als fans del 'do it yourself'

'Handmakers' d'arreu del món oferiran tallers i 'masterclass' exclusius i inèdits per a tots els inscrits a la Handmade Home

Handmade Home arrenca aquest divendres | Cedida Handmade Home arrenca aquest divendres | Cedida

Handmade Home arrenca aquest divendres, aquesta vegada en format virtual per la covid-19. Es tracta de la primera fira virtual del sector del do it yourself, organitzada per Evident Events amb el suport de de Bauhaus. Durant tres dies -del 16 al 18 d'octubre- 33 handmakers de diversos sectors mostraran en exclusiva creacions inèdites.

Les inscripcions són gratuïtes fins dijous 15 d'abril a les 12 de la nit i els inscrits tindran accés a una desena de tallers i masterclass. La directora del festival, Anna Ventura, destaca que aquest nou format és tot un repte ja que "ens hem hagut d'adaptar a la nova situació i li hem buscat la part positiva: ara el Handmade Home pot arribar a tot el món i podem oferir sessions de handmakers que viuen a milers de quilòmetres d'aquí".

Cada dia, s'oferiran una desena de tallers i els continguts estaran disponibles durant 24 hores. Aquells que, passades les 24 hores, vulguin accedir a les masterclass i els dissenys –per sempre- podran comprar el passi TOP que permet descarregar-se tutorials, patrons, material extra i vals de descompte per valor de 600 euros.

Més informació
The Handmade Tour: viatjar per l'artesania local sense eixir de casa
HandMade, la 'nova normalitat' és tradicional
Avui et destaquem
El més llegit