Hoffman defensa que el Mobile serà presencial

El CEO de GSMA afirma que només canviarà els plans en cas que ho ordenin les autoritats espanyoles

El Conseller Delegat de GSMA, John Hoffman | ACN El Conseller Delegat de GSMA, John Hoffman | ACN

El CEO de GSMA, John Hoffman, ha defensat que el Mobile World Congress se celebrarà de forma presencial a Barcelona. En una carta dirigida a "la comunitat del MWC", el directiu ha afirmat que les intencions són obrir les portes de Fira Gran Via al febrer, tot i que ho reconsideraran "sota la direcció de les autoritats espanyoles".

Segons Hoffman, l'experiència de les celebracions a Barcelona, Xangai i Los Angeles permet "reunir-se de manera segura de nou el 2022" sota l'aval de governants, científics i experts en salut. El Mobile espera rebre més de 1.500 expositors a la seva edició d'enguany, amb presència d'empreses, visitants i experts de 150 països.

El CEO de GSMA ha defensat al seu comunicat la necessitat "de la mena de lideratge que inspira innovació" que pot oferir el Mobile World Congress a la indústria a Barcelona. En aquest sentit, el congrés oferirà un hub per a tot el sector tecnològic i un punt de trobada amb el lideratge polític i econòmic de la regió; a més de "l'experiència 4YFN i el nou espai Industry City". "Durant els quatre dies del congrés – preveu Hoffman – es podrà veure l'ebullició, abast i diversitat que posa el Mobile a l'avantguarda de la innovació".

Més informació
El Mobile de les victòries, el 5G dels rudiments
L'empresa catalana regna al Mobile
El Mobile espera rebre entre 25.000 i 40.000 visitants
Avui et destaquem
El més llegit