Èxit de públic i compres al Barcelona Meeting Point

El Saló tanca aquesta edició amb 34.000 visitants dels quals un 10% han adquirit un immoble

Un 10% dels visitants del saló ha fet una compra d'un immoble / ACN Un 10% dels visitants del saló ha fet una compra d'un immoble / ACN

El Barcelona Meeting Point ha tancat les portes d'aquesta 21a edició amb èxit de visitants i vendes. Segons un comunicat del saló immobiliari organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i que ha tingut lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, ha rebut 34.000 visites, un miler més que l'any passat, i un 10% dels visitants han fet una compra d'un immoble o han dit que ho farien en les pròximes setmanes amb la informació obtinguda.

El president del BMP, Jordi Cornet, ha valorat positivament el certamen d'enguany, tot i la "situació excepcional". "Hem registrat un increment de l'activitat comercial respecte a les últimes edicions", ha detallat abans de subratllar també "la satisfacció de les empreses participants ha estat generalitzada".

El poder de la tecnologia

Enguany, l'aplicació de noves tecnologies ha permès fer enquestes als visitants, conèixer el nombre exacte de persones registrades, que a la una d'aquest diumenge superava els 16.000, i crear una comunitat virtual per mantenir el contacte amb els seus expositors i visitants durant tot l'any.

Per primera vegada a la història del saló, l'empresa Invesop especialitzada en investigació sociològica d'opinió pública ha fet un gran nombre d'enquestes als assistents. Cornet ha explicat que s'han "recollit un gran nombre de temes d'interès públic, com l'escassa oferta de mercat de lloguer, el problema de fer assequible l'habitatge, l'aplicació de les noves tecnologies en el sector o com afrontar la necessitat d'habitatge a les grans concentracions urbanes". "Aquests són, sens dubte, els grans reptes de present i futur que ha d'afrontar el sector immobiliari", ha conclòs.

Més informació
L'immobiliari brinda sense bombolles
Habitatge assequible: una missió imposible?
El sector immobiliari vol captar els 'millennials'
Avui et destaquem
El més llegit