Inici de les obres pels 4 eixos verds de Barcelona

Un total de 58.000 metres quadrats passaran a ser d'ús peatonal i les zones verdes es multiplicaran per dotze

L'Eixample de Barcelona | Cedida L'Eixample de Barcelona | Cedida

El pròxim 16 d’agost s’inicien els treballs per implantar els quatre eixos verds i les quatre places que es faran a l’Eixample de Barcelona, en el marc de la transformació urbana del pla Superilla Barcelona. Les obres es duran a terme als carrers del Consell de Cent, Girona, Rocafort i Comte Borrell, i també implicaran la creació de quatre places als encreuaments de Consell de Cent amb Girona, Rocafort, Comte Borrell i Enric Granados.

L'Ajuntament ha advertit que les obres "comportaran canvis destacats en la mobilitat": els vehicles no podran avançar pels carrers on hi hagi l'eix verd, sinó que hauran de capgirar l'illa; el mateix passarà a les places, que tampoc no podran creuar-se. Per això, des del consistori ha recomanat als que s'hagin de moure per la zona planificar el viatge i sortir amb “un temps de marge fins que coneguin quins són els nous itineraris i girs que hauran de fer”.

Un total de 58.000 metres quadrats passaran a ser d'ús de vianants i les zones verdes es multiplicaran per dotze amb els nous eixos, que garantiran el pas dels vehicles d'emergència i serveis i l'accés als aparcaments.

Avui et destaquem
El més llegit