L'ISE prepara contingut digital i preveu "menys participants"

El congrés manté l'edició presencial però organitzarà actes a Alemanya, Holanda i el Regne Unit per a aquells que no puguin desplaçar-se a causa de la pandèmia

Imatge d'arxiu de l'última edició de l'ISE a Amsterdam | ACN Imatge d'arxiu de l'última edició de l'ISE a Amsterdam | ACN

Els organitzadors de l'Integrated Systems Europe (ISE) mantenen la fira presencial a Barcelona entre l'1 i el 4 de juny però admeten que hi haurà "un volum més baix de participants que en anys anteriors". En una carta a les empreses exhibidores del saló de l'audiovisual, el director general de la fira, Mike Blackman, veu una "tendència positiva" en l'evolució de la pandèmia a Europa per la reducció dels casos i l'increment de les vacunes. Tot i això, l'ISE ofereix als expositors cancel·lar sense penalització la seva presència a la fira abans del dia 5 de març, i anticipa que organitzarà un "robust" contingut digital i actes "regionals" a Alemanya, Holanda i el Regne Unit.

Mike Blackman ja va assegurar fa unes setmanes que els organitzadors de l'ISE decidirien l'1 de març si hi havia les condicions adequades per mantenir l'esdeveniment de forma presencial o no. Coincidint amb aquesta data, el director del congrés a escrit als exhibidors confirmant la seva intenció de ser a Barcelona en les dates previstes i de forma presencial. A l'escrit als exhibidors, Blackman indica que està "revisant totes les opcions" i que vol escoltar la indústria per oferir un congrés a Barcelona "per a tots els que volen formar-ne part". En una entrevista amb l'ACN, Blackman va avançar que estudien fer tests d'antígens a tots els participants a la fira, entre d'altres mesures.

Més info: Blackman: "L'ISE serà més gran que el MWC a Barcelona"

"Reconeixem que no tots els membres de la nostra comunitat estan en la mateixa situació quan plantegem viatjar fins a Barcelona", admet el director general de la fira. En aquest sentit, ofereix als que no puguin ser presencialment a la capital catalana un "robust programa digital amb continguts únics que només es podran trobar a l'ISE". A més, Blackman indica que estan estudiant fer actes pels mercats locals d'Alemanya, Holanda i el Regne Unit "fent viatjar a l'ISE per als que no poden anar fins a Barcelona".

Cancel·lació de les reserves

La fira es farà a Barcelona "sí o sí", apunten fonts de l'organització, però, tot i així, l'ISE ofereix flexibilitat als exhibidors que vulguin cancel·lar la seva participació. En aquest sentit, les empreses poden anul·lar la reserva a l'ISE abans del 5 de març, aquest divendres, sense penalitzacions, i també es poden reduir els espais si una companyia creu que va reservar més del que realment necessitarà.

Les que ja han pagat tota o part de la reserva i finalment no podran anar a Barcelona, poden optar a recuperar els diners o utilitzar-los de cara a la participació en altres actes d'ISE el 2021 o com a dipòsit per a l'ISE 2022. Així mateix, totes les empreses que continuïn participant a la fira presencial a Barcelona rebran el doble de punts en el sistema del congrés que serveix per marcar el rànquing de companyies participants.

Més informació
"Fires presencials com el MWC, Alimentaria o l'ISE són insubstituïbles"
Avui et destaquem
El més llegit