kmCAT, l'Amazon català (però de proximitat)

Neix una nova xarxa cooperativa amb l'objectiu de "fer més sòlida la nostra economia i més responsable el consum, amb consciència social i ànima sostenible"

La nova cooperativa en línia, kmCAT La nova cooperativa en línia, kmCAT

"No és una simple declaració d’intencions. És la nostra aportació per transformar la forma de produir i de consumir. En benefici de la nostra gent i de la nostra terra". Així de clar i català comença el manifest de kmCAT, la nova xarxa cooperativa que té per objectiu "fer més sòlida la nostra economia i més responsable el nostre consum, amb consciència social i ànima sostenible".

Es tracta d'una botiga oberta, una cooperativa de productors i usuaris on es poden comprar i vendre productes i serveis de proximitat, compromesos amb la sostenibilitat i amb el país. A més, també compten amb un espai Business to Business (B2B) per connectar les empreses catalanes i generar noves oportunitats de negoci i col·laboració.

La cooperativa, que recorda que "Amazon només pensa en Amazon", garanteix una xarxa de distribució pròpia basada en entitats i punts de proximitat adherits, un sistema logístic propi, assessorament i servei a l'usuari. Els seus pilars se centren, doncs, en la proximitat, la transparència, la cooperació, el compromís lingüístic, la sostenibilitat i la replicabilitat.

Així doncs, tal i com apunten, "kmCAT cooperativa està feta pensant en que tots i cadascú de vosaltres en sigueu socis i sigui la vostra empresa".

Més informació
Una cooperativa d'habitatge social de Valls rep premis per la seva singularitat
Suara Cooperativa aposta per un model de colideratge
Avui et destaquem
El més llegit