L'ICF porta l'oferta financera a l'Advanced Factories

L'enitat gestionarà el servei oficial d'assessorament financer de la fira i presentarà els préstecs ICF Indústria 4.0, dotats amb 300 milions d'euros

L'Institut Català de Finances (ICF) participarà en la fira Advanced Factories, dedicada a la indústria 4.0 que se celebra del 4 al 6 d'abril al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

L'entitat financera pública catalana gestionarà el servei oficial d'assessorament financer del congrés i posarà a disposició d'expositors i visitants els seus productes per finançar les operacions de compravenda que puguin tancar al llarg del certamen, així com per a qualsevol altra necessitat de finançament que puguin tenir.

L'ICF disposa de diversos productes i instruments financers per a la indústria, entre els quals destaquen la línia de préstecs ICF Indústria 4.0 -dotada amb 300 milions d'euros-, per finançar a llarg termini projectes d'inversió que generin impacte positiu en la capacitat productiva, l'ocupació, la dinamització de l'activitat en la cadena de valor i l'ús intensiu de tecnologies de la informació i les comunicacions en els processos. També per finançar projectes de recerca, desenvolupament i innovació en aquest àmbit. Aquests préstecs, a més, compten amb una bonificació del cost financer (fins a un 2% del tipus d'interès) per part del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Advanced Factories és una fira dedicada a la innovació, l'automatització i la indústria 4.0. En aquest certamen (i alhora congrés) s'hi presentaran i podran conèixer totes les solucions per al disseny i desenvolupament de les denominades fàbriques del futur.

Comptarà amb més de 200 expositors i es preveu que la visitin més de 9.000 professionals. En l'esdeveniment hi participaran més de 170 ponents que explicaran casos d'èxit, compartiran bones pràctiques i presentaran les solucions tecnològiques que estan marcant un abans i un després en la manera d'entendre els nous models de fabricació i gestió del sector industrial. Els organitzadors de Advanced Factories són Nebext i Eurecat.
Avui et destaquem
El més llegit