La pluja aigua la festa als comerços de Barcelona

Barcelona Comerç assegura que "les circumstàncies meteorològiques no fan possible una valoració acurada"

La Fundació Barcelona Comerç considera que el primer diumenge de botigues obertes a les zones turístiques de Barcelona ha tingut una "escassa incidència" i assegura que ha estat "fluixa de vendes". Aquest era el primer dels cinc diumenges que els comerços podran obrir entre les 12 hores del migdia i les 20 hores del vespre.

Segons un comunicat d'aquesta entitat, la jornada ha estat "especialment aprofitada als eixos més cèntrics, on la concentració de clients s'ha fet notar, sobretot a la tarda, encara que l'afluència de clients no ha estat de la magnitud d'altres jornades". "A la resta de territoris a on es podia obrir, han estat contades les botigues que ho han fet", ha assegurat. Davant d'això, el president de la fundació, Salva Vendrell, ha assegurat que "les circumstàncies meteorològiques no fan possible una valoració acurada de la repercussió de l''obertura de botigues" aquest diumenge, ni del nou horari, el qual, a parer d'aquesta entitat, "ajudarà a no modificar els hàbits de compra dels barcelonins".

Segons la Fundació Barcelona Comerç, la jornada d'obertura ha estat especialment aprofitada als eixos més cèntrics. A la resta de zones de la ciutat on les botigues poden obrir, "han estat contades les botigues que ho han fet". "A Sant Antoni, per exemple, només ho han fet les franquícies", ha assegurat l'entitat en un comunicat.

Els pròxims diumenges en què el comerç de les àrees turístiques determinades per l'Ajuntament podran obrir són el 15 i el 22 de maig, i el 2 i el 9 d'octubre.
Avui et destaquem
El més llegit