La ruta de Level entre Barcelona i Miami generarà un impacte de 50 milions

L'aerolínia unirà les dues ciutats tres vegades per setmana i la freqüència augmentarà a quatre entre juny i setembre

L'aerolínia unirà les dues ciutats tres vegades per setmana | ACN L'aerolínia unirà les dues ciutats tres vegades per setmana | ACN

La ruta de Level entre Barcelona i Miami, que la companyia acaba d'inaugurar coincidint amb l'inici de la temporada d'estiu, generarà un impacte econòmic per a Barcelona i Catalunya de 50 milions d'euros en termes d'inversió i despesa turística. Així ho calcula un estudi del catedràtic d'Economia Xavier Fageda, que considera que augmentaran els fluxos financers, s'atrauran noves inversions i la despesa de turistes que visitaran la capital catalana.

L'aerolínia unirà les dues ciutats tres vegades per setmana i la freqüència pujarà a quatre entre juny i setembre, segons ha explicat la companyia. Arran de la inauguració de la ruta, aquest dimecres es duran a terme diverses accions per celebrar el trajecte entre Miami i Barcelona.

Amb la nova ruta augmentaran els fluxos financers, s'atrauran noves inversions i la despesa de turistes que visitaran la capital catalana

Entre d'altres, els passatgers que es traslladin a Miami aquesta setmana rebran una entrada gratuïta als Wynwood Walls i les viatgin a Barcelona un accés promocional al Moco Museum. A més, aquesta tarda se celebrarà un esdeveniment per inaugurar la ruta a l'Aeroport Internacional de Miami amb representants institucionals de la ciutat nord-americana.

Més info: Level augmentarà un 40% l’oferta de seients als EUA i l’Amèrica Llatina

Més informació
Catalunya rep 1,3 milions de visitants internacionals per via aèria el febrer
La nova aposta de Level: incrementa els vols entre Barcelona i el continent americà
United Airlines avança dos mesos el vol estacional entre Barcelona i Washington
Avui et destaquem
El més llegit