Martina Font és la nova presidenta de Packaging Cluster

La empresària vol transformar la indústria de l'empaquetatge en l'àmbit de la digitalització i la sostenibilitat

Martina Font, presidenta de Packaging Cluster| Cedida Martina Font, presidenta de Packaging Cluster| Cedida

Martina Font és la nova presidenta de Packaging Cluster, i passa a substituir a l'empresari Artur Costa, segons ha explicat la companyia en l'Assamblea General del Clúster del Packaging. Font enfonta aquesta legislatura amb un objectiu: transformar la indústria de l'empaquetatge en l'àmbit de la digitalització i la sostenibilitat, segons ha expressat en el comunicat.

La nova presidenta forma part de el grup d'experts escollits per la Generalitat de Catalunya per determinar com serà el futur del territori, el Grup de Treball Catalunya 2022. Aquest grup de 30 professionals s'ha creat amb l'objectiu d'analitzar els escenaris que s'obren a Catalunya després de la pandèmia, amb la coordinació de Victòria Alsina, consellera d'Acció Exterior i transparència, i Genís Roca, expert en transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital i col·laborador de VIA Empresa.

Font forma part d'una saga familiar dedicada al cartó amb la seva empresa matriu Font Packaging Group, les sis unitats de negoci entre les que es troba la filial Kartox d'e-commerce B2C, i les Caves Olivé Batllori. Al costat de la seva família, lideren un grup empresarial amb més de 200 treballadors i 50 anys d'història.

Més informació
Gerard Olivé, José Elías i Martina Font, finalistes del Premi Jove Empresari 2016
Avui et destaquem
El més llegit