Natàlia Mas assumeix la conselleria d'Economia

La fins ara directora general d'Indústria és la primera dona a ocupar el càrrec

Imatge d'arxiu de Natàlia Mas, nova consellera d'Economia | Generalitat Imatge d'arxiu de Natàlia Mas, nova consellera d'Economia | Generalitat

Natàlia Mas serà la nova consellera d’Economia, després de l’última remodelació del Govern de Pere Aragonès. El president de la Generalitat ha dut a terme els canvis, després de la decisió de Junts per Catalunya de trencar el pacte amb Esquerra Republicana a l’executiu. 

Fins ara, Mas ha ocupat la direcció general d’Indústria i també el càrrec de consellera delegada d’Acció. Nascuda l’any 1979 a la població de Sant Martí de Tous (Anoia), la nova responsable del departament d’Economia és llicenciada en direcció i administració d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra.

Tant en els governs de Carles Puigdemont i Quim Torra, Natàlia Mas ha format part de l’equip de col·laboradors dels aleshores vicepresidents Oriol Junqueras i Pere Aragonès. Pel que fa a l’àmbit acadèmic i professional, la trajectòria de la consellera destaca pel seu pas pel Banc Central Europeu, on entre el 2004 i el 2015 va treballar a les direccions generals d’Economia i Estadística. Un altre capítol a tenir en compte és la tasca feta al Banc Sabadell, concretament com a directora d’Entorn Financer del departament de Macroeconomia.

Avui et destaquem
El més llegit